Ubojstvo u Splitu: Policija traži pomoć

MUP objavio fotografiju dresa Milana
MUP objavio fotografiju dresa Milana

MUP je zatražio pomoć građana u rasvjetljavanju okrutnog ubojstva 31-godišnje meksičke državljanke na splitskom Marjanu objavivši na svojim internetskim stranicama fotografije dresa koji je, pretpostavlja se, koristila osoba koja bi mogla imati saznanja o počinitelju i kaznenom djelu.

Policija poziva vlasnika sportske majice na fotografijama i sve građane koji imaju informacije o osobi koja se njome koristila da dostave informacije pozivom na broj telefona 192, adresu elektronske pošte [email protected] ili u najbližu policijsku postaju, stoji u priopćenju MUP-a.

Postoje indicije da je osoba koja bi mogla imati saznanja o počinitelju zločina kao i o samom kaznenom djelu ranije koristila crveno-crnu sportsku majicu s oznakama nogometnog kluba AC Milan s otisnutim brojem "5" i natpisom "REK_I" na leđima te slabo vidljivim natpisom na prsima "bwin". U natpisu "REK_I" između slova "K" i "I" nedostaje slovo.

Meksikanka je nestala 22. kolovoza u Splitu, a njezino izmasakrirano tijelo pronađeno je tri dana kasnije u park-šumi Marjan. Mediji su ranije objavili da je nedaleko od mjesta zločina pronađen ruksak pun krvi u kojem se nalazio dres nogometnog kluba Milan s nadimkom na leđima, nož, samoljepljiva traka, sendviči, fotoaparat te dva uzorka muškog DNA. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter