Ubojstvo u Donjem Kosinju

Ilustracija (K. TADIJIĆ)
Ilustracija (K. TADIJIĆ)

U Donjem Kosinju prijepodne je iz vatrenog oružja ubijen muškarac (1953.), rodom iz Kosinja, izvijestila ličko-senjska Policijska uprava.

Kako je za Hinu izjavila glasnogovornica Policijske uprave Maja Brozičević, na njega je iz vatrenog oružja pucao muškarac rođen 1961. godine. Ubojica je uhićen na mjestu ubojstva i priveden je u gospićku policijsku postaju, potvrdila je glasnogovornica dodajući da očevid obavljaju nadležni iz karlovačkog ŽDO-a.

Od zamjenika karlovačke županijske državne odvjetnice Mladena Krajačića Hina doznaje se da je zatražio obdukciju ubijenoga kako bi se utvrdilo vrijeme i uzrok smrti te da zasad ne može govoriti o oružju kojim je počinjeno ubojstvo ni o motivima ubojstva.

Zbog sumnje da je počinio ubojstvo, pod policijskom je obradom muškarac podrijetlom iz Donjeg Kosinja, ali mu prebivalište više nije ondje, rekao je Krajačić. Dodao je da njegovo ispitivanje u Županijskome državnom odvjetništvu nije planirano za danas jer još traje očevid s policijskim izvidima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter