Ubojstva u francuskim Alpama: Uhićen brat žrtve

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanska policija uhitila je u ponedjeljak muškarca osumnjičenog za ubojstvo britanske obitelji iračkog podrijetla prošle godine na jugu Francuske, objavili su britanski mediji koji nagađaju da je uhićeni u Chessingtonu u Surreyju vjerojatno brat jedne od žrtava, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Saad al-Hilli i njegova supruga Iqbal, iz Claygatea u Surreyju, njezina majka Suhaila al-Allaf i francuski biciklist Sylvain Mollier ustrijeljeni su 5. rujna prošle godine. Obitelj je bila na odmoru na jezeru Annecy kada je napadnuta, javlja BBC. Muškarac (54), za kojeg se vjeruje da je al-Hillijev brat Zaid, uhićen je u Chessingtonu.

Ranije je opovrgnuo da je s bratom bio u bilo kakvom sukobu.

Kćeri bračnog para preživjele su napad. Četverogodišnja Zeena pronađena je pod majčinim tijelom u obiteljskom automobilu, osam sati nakon pucnjave. Njezina sedmogodišnja sestra Zainab bila je ustrijeljena i pretučena. Oko 100 britanskih i policijskih časnika istražuju slučaj.

Ubojstva su se dogodila na planinskoj cesti blizu francuskoga grada Annecyja nedaleko od granice sa Švicarskom i Italijom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter