Ubitacni istarski kickboxeri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarski kickboxeri bili su dominantni u odnosu na svoje suparnike na petom memorijalu "David Šain", održanom u organizaciji poreckog "Kinga" u do vrha ispunjenoj dvorani SRC "Veli Jože" u kojoj se okupilo više od tisucu ljubitelja borilackih sportova.

Naime, gotovo svi Istrani, od kojih su na ring pretežno izlazili clanovi domaceg "Kinga", u susretima sa suparnicima iz preostalih dijelova Hrvatske ostvarili su pobjede. Jedino je u disciplini K-1 izgubio Zdravko Dukic, ali samo zato što je u trecoj rundi dobio nezgodan udarac u koljeno te zbog ozljede više nije bio u mogucnosti nastaviti mec.

Prekidima su svoje borbe dobili "kingovci" Ognjen Topalovic, Slobodan Zrilic, Jasmin Becirovic, Tomica Paladin i Igor Jurkovic, a na bodove Porecan Ivan Bijelic i Rovinjac Bojan Miškovic, dok je u jedinom "istarskom derbiju" Puljanin Ivan Bilic takoder na bodove pobijedio Rovinjca Manuela Smoljana.

Na kraju veceri suci su za najboljeg natjecatelja na memorijalu proglasili Ognjena Topalovica, 19-godišnjeg borca domacina manifestacije "Kinga", koji se u disciplini full contact (do 67 kg) u pobjedi nad Karlovcaninom Matijom Valentinom istakao izuzetnom kvalitetom borbe i tehnike.


Podijeli: Facebook Twiter