Ubio curu pa htio i sebe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan mladi život u Zagrebu naprasno je ugušen, nakon što je 22-godišnji Luka K. u mahnitom napadu bijesa nocas nožem ubio svoju djevojku Anu L. (22) i potom, pred ocima brojnih svjedoka, pokušao ubiti i sebe, zarivši si nož u trbuh i vrat.

Tragedija se dogodila na pružnom prijelazu u zagrebackom Retkovcu, u subotu, dva sata nakon ponoci. Prema prvim informacijama, Luka K. i Ana L. vracali su se iz nocnog izlaska mladicevim »peugeotom 206« zagrebackih registarskih oznaka. Navodno je Luka djevojku vozio kuci u istocni dio grada, a cini se da je u automobilu izbila žestoka svada.

Na pružnom prijelazu u Retkovcu zatekli su kolonu vozila koja je stajala ispred rampe cekajuci da prugom prode teretni vlak. No, u napadu bijesa mladi Luka nije zaustavio automobil vec je zaobišao kolonu, a potom i rampu te se zabio u vlak. Na »peugeotu« je nastala tek manja šteta, a niti on niti djevojka nisu ozlijedeni.

Prema pricama svjedoka, mladic je tada izašao iz vozila i snažno izvukao djevojku, a potom se vratio u automobil. Prije negoli je itko u šoku stigao reagirati, Luka je iz automobila izvukao kuhinjski nož i poceo njime ubadati Anu. Nakon nekoliko uboda, nožem je nasrnuo i na sebe. Oštri nož jednom si je zario u trbuh i jednom u vrat.

Mladoj djevojci se nije moglo pomoci. Iako je ubrzo stiglo vozilo Hitne i prevezlo djevojku u obližnju Klinicku bolnicu Dubrava, preminula je na operacijskom stolu. U Klinicki bolnicki centar Zagreb, prevezen je mladic, a njegovo stanje vrlo je teško i lijecnici su poslijepodne još uvijek borili za njegov život.


Podijeli: Facebook Twiter