Ubijen 56-godišnjak prijavljivan za nasilje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U stanu u Matoševoj 21 u Vinkovcima u nedjelju je, nakon dojave policiji oko 10.50 sati, pronaden usmrcen 56-godišnjak cemu je prethodilo, kako je službeno potvrdeno, nasilje u obitelji.

Muškarac je usmrcen hladnim oružjem. U vrijeme kada se zbio zlocin, u stanu su osim 56-godišnjeg Z. G. bile još tri osobe. Rijec je o clanovima obitelji, a prema neslužbenim saznanjima, medu njima je bilo i maloljetnih.

- Preostala tri clana obitelji odvedena su u policijske prostorije, izjavio je nakon ocevida glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Baruncic i dodao da se obavlja kriminalisticko istraživanje kojim ce se utvrditi pocinitelj, kao i okolnosti koje su dovele do kaznenog djela.

Potvrdio je da je u stanu na drugom katu stambene zgrade u Ulici Antuna Gustava Matoša ubojstvu 56-godišnjaka prethodilo nasilnicko ponašanje u obitelji. Medutim, s obzirom da se radi o odnosima unutar obitelji, Baruncic nije mogao govoriti o detaljima. Jednako tako, nije bila poznata ni kvalifikacija kaznenog djela o cemu ce se, ponovio je Baruncic, više znati po dovršetku istrage.

U policiji zasad ne spominju ni o oružju kojim je zlocin pocinjen. Tocne ozljede koje su za posljedicu imale smrt 56-godišnjeg Z. G. utvrdit ce se obdukcijom.

U susjedstvu zgrade u kojoj se odigrala tragedija moglo se cuti da je 56-godišnjak navodno imao problema s alkoholom i da se iz njegova stana znala cuti buka i galama.

U PU vukovarsko-srijemskoj potvrdili su da je 56-godišnjak od prije poznat policiji i da je protiv njega bilo postupanja, no nije precizirano o cemu se radi. Kako se moglo doznati, i dojava poiciji iz stambene zgrade u Matoševoj ulici 21 stigla je zbog buke koje je dopirala iza vrata stana na drugom katu u kojem se odigrala tragedija. (Sanja BUTIGAN; Snimio Gordan PANIC)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter