Ubacile mu uspavljujuće sredstvo u piće pa ga pokrale

Ilustracija (M. MIJOŠEK)
Ilustracija (M. MIJOŠEK)

Policija traga za dvjema nepoznatim ženama koje su pokrale novac i stvari 63-godišnjaku iz Umaga, protekle subote oko 17 sati. Umaška policija je utvrdila da je muškarac telefonskim putem dogovorio dolazak u stan za dvije nepoznate ženske osobe. Ženske su na vrlo vješt način prevarile muškarca, tako što je jedna spravila napitak s okusom naranče koji je muškarac popio i potom zaspao.

Sve se dogodilo u desetak minuta nakon što je popio, najvjerojatnije neko uspavljujuće sredstvo. Kada se probudio, muškarac je primijetio da su žene otišle te da su mu ukrale više stotina kuna, dva mobitela, kofere, razne odjevne predmete i obuću te noćnu lampu, čime su ga oštetile za nekoliko tisuća kuna. Na dodatni upit policiji o detaljnijem izvještaju, nismo dobili više informacija o događaju.

No, prema neslužbenom izvoru doznajemo da je muškarac prije nedugo vremena u Umagu upoznao jednu ženu koja mu je "ponudila" poznanstvo s prijateljicom i dala mu broj telefona. Muškarac je nazvao taj broj i nakon kraćeg upoznavanja istu je pozvao u Umag. Žena je došla u Umag i sa sobom dovela još jednu prijateljicu. Nakon sastajanja negdje u centru grada, žene su predložile da im pokaže stan, što je muškarac i učinio. Budući da su bile sigurne da muškarac neće odbiti takav prijedlog, bile su i spremne sa uspavljujućim sredstvom kojega je jedna od njih umiješala u osvježavajuće piće. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter