U znaku domace kazališne produkcije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ožujski program u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula pocinje u ponedjeljak 5. predstavom Talijanske drame Hrvatskog narodnog kazališta Ivana plemenita Zajca "Antigona" u režiji Ozrena Prohica, a bit ce reprizirana u utorak 6. ožujka u 11 sati.

U produkciji INK-a u petak 9. ožujka bit ce premijerno odigrana predstava "Lindarski kaban" prema tekstu Dragutina Lucica Lucea u režiji Jasminka Balenovica, a uloge tumace Helena Minic, Rade Radolovic i Teodor Tiani. Glazbu su skladali Livio Morosin i Tomislav Šestan.

Još jedna produkcija pulske kazališne kuce uprilicit ce se 20. ožujka. Rijec je o "Carobnjaku iz Oza" koji je preveo i prilagodio Maks Blaževic, a redatelji su Aleksandar Bancic, Marijana Peršic i Andrea Gotovina. Predstava ce biti izvedena u 11 i u 18 sati. Ova je predstava premijerno izvedena uoci Božica.

Splitska Playdrama s predstavom "Picasso" Nenni Delmestre na rasporedu je 23. ožujka u 20 sati. "Corba od kanarinca", u produkciji INK-a, koja je premijerno izvedena prije otprilike mjesec dana, u režiji Marija Kovaca bit ce reprizirana 27. ožujka.

Kazalište Mala scena iz Zagreba s predstavom "Tajna zacarane šume" gostovat ce 29. i 30. ožujka, a etnoambijentalni glazbeno-scenski program Franka Krajcara Indivije i gostiju na programu je posljednjeg dana u ožujku. (V. BEGIC)


Podijeli: Facebook Twiter