U željezničkoj nesreći u New Yorku poginule 4 osobe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Putnički vlak iskočio je iz tračnica u nedjelju u New Yorku pri čemu su poginule najmanje četiri osobe, a ozlijeđeno više od 40, rekli su za CNN izvori upoznati s istragom i operacijom spašavanja.

Postaja NBC New York je izvijestila da su u nesreći koja se dogodila u 7 sati i 20 minuta po lokalnom vremenu poginule četiri osobe, a 48 je ozlijeđeno no vlasti još nisu objavile službeni broj stradalih. Čini se da je najmanje dvoje poginulih ispalo iz vlaka, rekao je jedan od izvora.

Vlak Metro-Northa je iskočio iz tračnica na postaji Spyten Duyvil u Bronxu, priopćila je vatrogasna služba New Yorka. U nesreći je iz tračnica iskočilo pet putničkih vagona a na mjesto nesreće upućeno je oko stotinu vatrogasaca koji izvlače ljude iz uništenih vagona.

Uzroci nesreće još nisu poznati no vlak je iskočio kod oštrog zavoja a jedan od putnika postaji WABC je rekao da se činilo da je išao brže no obično. Postaja WCBS je izvijestila da se nesreća dogodila blizu mjesta na kojem je u srpnju iz tračnica iskočio teretni vlak. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter