U Vodnjanu izgorio muškarac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarska je policija u ponedjeljak objavila rezultate policijskog ocevida kojim je utvrden uzrok požara u kucici u Vodnjanu u subotu navecer u kojemu je smrtno stradao muškarac. Utvrdeno je da je požar buknuo zbog otvorenog plamena nepoznatog podrijetla, te da je centar požara predio oko plinske peci koja je bila smještena u kutu barake.

Muškarac je izgorio u požaru koji je u subotu oko 23 sata buknuo u baraci u Istarskoj ulici u Vodnjanu. Prema rijecima Suzane Sokac iz PU istarske, vatrogasci su prilikom gašenja pronašli mrtvo tijelo nepoznate osobe.

"Naložena je obdukcija tijela, a DNA analizom utvrdit ce se identitet stradale osobe", rekla nam je Sokac. Neslužbeno smo doznali da je nesretni muškarac Zoran J. iz Vodnjana, te da je u baraci u kojoj je u subotu izgorio boravio dulje vrijeme. Bio je srednjih godina i Vodnjanu su ga svi poznavali.

Požar su ubrzo nakon dojave lokalizirali pulski vatrogasci. Nakon dolaska policije iz potpuno uništene barake još se izdizao dim, pa su pulski vatrogasci dodatno dogašivali vatru.

Kada smo stigli na mjesto dogadaja policijski je ocevid vec bio okoncan, a na parceli smo zatekli Ekrema ?afica iz Vodnjana, vlasnika tog imanja. Od male barake ostala su samo cetiri napuknuta i opasno nagnuta zida, te hrpa paljevine u unutrašnjosti-ostaci ležaja, nagorjela plinska boca i plinska pec, klupica, pismo...

"Evo vidite što je tu. Što da vam kažem. Vjerojatno je covjek pušio pa se sve zapalilo. Covjek je cijeli život pio i to nije dobro. Jutros me nazvala policija i zacudilo me i iznenadilo što se ovdje dogodilo. Pitao me jednom da li može prespavati ovdje dan ili dva, i eto vec desetak godina stanuje ovdje", rekao nam je potreseni ?afic. (S. PERŠIC; snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter