U utorak prvi let Easyjetom iz Londona za Pulu

(M.ANGELINI)
(M.ANGELINI)

Prvi let britanske niskotarifne zrakoplovna kompanija Easyjet iz Londona za Pulu najavljen je za utorak 23. lipnja, a na liniji London Gatwick - Pula, letovi će se odvijati dva puta tjedno, utorkom i subotom, sve do 31. listopada.

Dolazak Easyjeta u pulskoj Zračnoj luci već su ranije ocijenili najvažnijim događajem ove sezone, a riječ je kompaniji osnovanoj 1995. godine, koja se otad rapidno razvija te raspolaže flotom od preko 200 zrakoplova, od čega su većina Airbus A 319.

Diljem Europe kompanija ima 24 baze od čega je najveća upravo na zračnoj luci London Gatwick. Samo prošle godine prevezli su preko 65 milijuna putnika na više od 600 ruta u preko 30 zemalja, što Easyjet iza Ryanaira, pozicionira kao drugu najjaču niskotarifnu zrakoplovnu kompaniju.

U pulskoj Zračnoj luci ističu kako je beskompromisna sigurnost, najveća vrijednost ove kompanije.

"Iz tog smo razloga ponosni što smo nakon rigorozne provjere svih zakonskih i tehničkih procedura, bez greške prošli i taj segment njihove provjere te nas je Easyjet uvrstio u svoju mrežu destinacija", navode u pulskoj Zračnoj luci. Dodajmo kako se trenutno na web stranici www.easyjet.com, karta do Londona može kupiti za 115 britanskih funti. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter