U Umagu ukradena dva vozila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na području Umaga je u nekoliko dana umaška policija zabilježila dva slučaja krađe automobila. Kod mjesta Kmeti je ukraden Fiat koji je u roku od dva dana pronađen, a drugo vozilo, koje još nije pronađeno, ukradeno je u naselju Katoro u noći sa subote na nedjelju.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe automobila, umaška policija je osumnjičenog 33-godišnjaka privela u pritvorsku jedinicu PU istarske u četvrtak. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad muškarcem je utvrđeno da je u noći sa utorka na srijedu u mjestu Kmeti kraj Umaga ukrao automobil Fiat Punto, pulske registarske oznake u vlasništvu 29-godišnjaka. Vozilo je pronađeno 3. lipnja u popodnevnom satima. Nakon kriminalističkog istraživanja muškarac je priveden.

Nepoznati počinitelj je u noći sa subote na nedjelju s parkirališta u naselju Katoro u Umagu ukrao crni automobil VW Passat, njemačkih registarskih oznaka. Počinitelj je prethodno ušao u otvoreni apartman i otuđio ključeve vozila, a potom se s njim odvezao u nepoznatom smjeru, čime je 22-godišnjeg njemačkog državljanina oštetio za više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter