U Umagu počeli 14. WinDaysi


U Umagu je danas otvorena jedna od najutjecajnija poslovno-tehnološka konferencija u regiji, Microsfotovi 14. WinDaysi koji će u četiri dana okupiti oko 1.500 domaćih i stranih sudionika, izvijestili su iz tvrtke-organizatora Microsoft Hrvatske.

Konferencija je danas počela tehnološkim predavanjima o novim proizvodima, rješenjima i uslugama te promjenama koje je u svijet IT-a unio cloud ili računarstvo u oblaku, što će biti i jedna od glavnih tema na toj konferenciji ovih dana.

Osim clouda WinDaysi će dati pogled i na još tri megatrenda u svijetu ICT-a: analitiku velikih podataka ili Big Data, mobilnost i društvene mreže.

Napominjući da je tehnologija izvor inovacija koje tek primijenjene u poslovnom svijetu imaju svoju pravu vrijednost, direktor sadržaja konferencije Tomislav Tipurić u povodu otvorenja WinDaysa naglasio je i da su zato ove godine još jače povezali sadržaje dva dijela konferencije Technology i Business.

Na WinDaysima, koji se u Umagu održavaju do 10. travnja, bit će više od 100 stručnih predavanja s više od 140 predavača. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter