U Umagu otvoren festival oglašavanja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Više od tisucu sudionika iz Hrvatske i regije te 234 prijavljena kreativna rada koja se natjecu za prestižne nagrade sudjeluju na ovogodišnjem 2. festivalu oglašavanja IdejaX, koji se prvi put održava u Umagu, u nekadašnjoj kockarnici Casino Solei u turistickom naselju Katoro.

Festival se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatske dr. Ive Josipovica, istaknuto je na  konferenciji za novinare u petak neposredno prije otvorenja festivala i pocetka predavanja.

Na IdejiX ce se i tijekom subote prezentirati najbolji kreativni marketinški radovi u klasicnom i online oglašavanju u Hrvatskoj u prethodnoj godini, a navecer ce biti proglašeni dobitnici nagrada. Festival je platforma za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova na europskoj i regionalnoj sceni, a gostuju brojni renomirani domaci i svjetski marketinški strucnjaci.

Predsjednik HURA-e (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) Damir Ciglar je istaknuo da ga veseli da je festival okupio tako velik broj predstavnika oglašivaca, medijskih kuca i marketinških tvrtki te da tako velik broj prijavljenih radova pokazuje da je oglašivacka industrija u Hrvatskoj i dalje vrlo dinamicna i kreativna. (Tanja KOCIJANCIC)


Podijeli: Facebook Twiter