U Ulicu Sergijevaca dolazi Dekathlon

Atraktivni prostori čekaju superbrendove (D. ŠTIFANIĆ)
Atraktivni prostori čekaju superbrendove (D. ŠTIFANIĆ)

Jučer je u komunalnoj palači održano javno nadmetanje za zakup 17 poslovnih prostora, od kojih je 11 privuklo zakupce. Posebnost je ovog natječaja bila ta što su za tri ulice na atraktivnim gradskim lokacijama - u Ulici Sergijevaca, Laginjinoj i Istarskoj - definirani brendovi koji smiju ući u taj prostor, a riječ je o domaćim i stranim markama koje se nalaze na stranici www.superbrands.com.

Nadležni pročelnik za komunalni sustav i imovinu Damir Prhat izuzetno je zadovoljan odazivom.

- Uspjeli smo u naumu da poslovni prostori u gradskom središtu dobiju atraktivne zakupce. No, posebno mi je drago da smo na ovom natječaju uspjeli izlicitirati neke poslovne prostore koji su dugo vremena bili prazni, primjerice na Verudi 24, u Maksimijanovoj 17 i na Trgu I. istarske brigade, rekao je Prhat.

Konačnu odluku o sklapanju ugovora o zakupu donosi gradonačelnik Boris Miletić. U poslovni prostor u Sergijevaca 25 trebalo bi useliti trgovačko društvo Dekathlon d.o.o. Za drugi atraktivan poslovni prostor, u Laginjinoj 3, najpovoljnija je bila ponuda Marina Pamića iz Pule, vlasnika krojačko-trgovačkog obrta "Pamić". Za treći prostor u Istarskoj 22 nije bilo zainteresiranih.

No, zato je dugo zatvoreni prostor na Verudi 24 izlicitirao Istradom trgovina d.o.o. iz Buzeta. Prostor u Maksimijanovoj 17 izlicitirao je Ron Biteri, vlasnik ugostiteljskog obrta "Old City Bar". (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter