U trostrukom sudaru ozlijedeno pet osoba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci koja se dogodila u cetvrtak oko 18.30 sati na cesti Bale - Rovinj kod skretanja za Madonnu di Campo tri su osobe teže, a dvije lakše ozlijedene.

Nesreca se dogodila kada je 33-godišnji danski državljanin, upravljajuci toyotom avensis danskih oznaka iz smjera Rovinja prema Balama, zbog neprilagodene brzine, izgubio nadzor nad automobilom i prednjim dijelom udario stražnji  dio opel corse pulskih oznaka kojom je u istom smjeru upravljao 79-godišnjak iz Rovinja.

Corsa je prije nesrece bila zaustavljen radi skretanja ulijevo za naselje Madonna di Campo radi propuštanja opel astre pulskih oznaka kojom je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Rovinja. Nakon udarca toyote u corsu, corsa je udarila u astru, koja je sletjela s kolnika i udarila u zid.

Sudionici prometne nesrece su prevezeni u pulsku bolnicu, gdje je utvrdeno da su teže ozlijedeni vozac corse i njegova suvozacica 73-godišnjakinja iz Rovinja, te suvozacica iz astre, 53-godišnjakinja iz Rovinja, dok su vozaci toyote i astre lakše ozlijedeni.

Protiv danskog državljanina podnosi se  kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesrece.


Podijeli: Facebook Twiter