U tri dana rasprodane sve VIP ulaznice za koncert Stinga

Stingu će pulski nastup biti jedini koncert u regiji
Stingu će pulski nastup biti jedini koncert u regiji

Hrvatski organizator koncerta Stinga 26. srpnja u pulskoj Areni, tvrtka MPG, objavila je da su u samo nekoliko dana rasprodane sve VIP ulaznice te da je interes za koncertom slavnog engleskog glazbenika i nekadašnjeg frontmena grupe The Police izrazito velik, što potvrđuju i obožavatelji iz čak 24 zemalja svijeta, uključujući i SAD, Španjolsku, Njemačku, Nizozemsku, Poljsku… koji su odmah osigurali svoje mjesto na ovoljetnom pulskom koncertu.

U sklopu svjetske turneje '57th & 9th' na kojoj promovira istoimeni novi album, Stingu će pulski nastup 26. srpnja biti jedini koncert u regiji, a nakon koncerta 1997. i 2000. godine, njegov treći nastup u pulskom amfiteatru.

Organizatori otkrivaju da će kao predgrupa nastupiti jedan hrvatski bend.

- Koncert jednog od najpoznatijih svjetskih glazbenika izvrsna je prilika za promociju hrvatske glazbe i pružanje dodatne podrške domaćim izvođačima. Upravo iz tog razloga pokrenuli smo pregovore s menadžmentom Stinga da na najljepšoj ljetnoj pozornici kao predgrupa nastupi i hrvatski bend. Sretan sam što to u ovom trenutku mogu potvrditi, a o kome se točno radi, otkrit ćemo u  narednim danima, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG, koji poručuje da je interes za ulaznicama izuzetno velik i da će u kratkom roku biti rasprodane.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr), po cijeni od 390 kuna za gornji travnati dio, 590 kuna za tribinu, 690 kuna za parter te 790 kuna za parter naprijed.

Svjetska turneja '57th & 9th' počela je početkom veljače, a Sting na njoj predstavlja album na kojem je pokazao svoju raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova. Na turneji su mu u bendu njegov dugogodišnji gitarist Dominico Miller, bubnjar Josh Freese te gitarist Rufus Miller. (Z. ANGELESKI)

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter