U tri dana prikupili 200 kg hrane i 2.900 kn

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Humanitarna Udruga "Naš san njihov osmijeh" provela je ovoga vikenda razne aktivnosti povodom humanitarne akcije "Zimske radosti" i ostvarila, kako javljaju, odlične rezultate.

Naime, u petak su volonteri dežurali u trgovini Puljanke u Ližnjanu te prikupili 15,5 kilograma namirnica i 400 kuna. Dan nakon, u subotu, nalazili su se u Puljanci "Vesna" u centru grada gdje su tijekom dana prikupili 80 kila namirnica.

Bili su i na Hand made festivalu gdje su tijekom sva tri dana održavanja putem donacija građana prikupili 1.950 kuna. Također, u subotu su bili na Uljanikovom stadionu gdje je odigrana rugby utakmica između pulskog kluba RK "Arena" i RK "Zagreb" gdje je putem donacija gledatelja prikupljeno 103 kilograma namirnica te 550 kuna.

Zbrajajući navedeno, u tri protekla dana volonteri su prikupili 198,5 kilograma namirnica i 2.900 kuna što smatraju izvanrednim rezultatom i velikim postignućem.

- Naravno, to ne bi bilo moguće bez podrške naših sugrađana te im se ovim putem zahvaljujemo, kao i Udruzi "Razvoj" na mogućnosti postavljanja štanda na Hand made festu te Rugby klubu "Arena" koji je omogućio da prihod od donacije građana bude namijenjen našim štićenicima" poručili su iz Udruge. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter