U svakom domu po jedna eko majica

Majica s eko porukom (G. Č. Š.)
Majica s eko porukom (G. Č. Š.)

Gradski komunalac Park tradicionalno je podijelio prigodne božićno-novogodišnje darove svim domaćinstvima na buzetskom području. Ravnih 2.550 domaćinstva proteklih je prosinačkih dana dobilo po jednu majicu sa ekološko-edukacijskom porukom o selektivnom odlaganju otpada "Sve na pravo mjesto" kojom je "Park" za blagdane darivao korisnike svojih usluga.

- Željeli smo spojiti ugodno s korisnim, u ovom slučaju primarna je ekološka edukacija, a s obzirom je riječ o majici vjerujemo da će naći i svoju uporabnu funkciju u svakom domaćinstvu, izjavila je direktorica "Parka" Ervina Kisiček.

"Park" time nastavlja dugogodišnju tradiciju prosinačkog darivanja. Prethodnih su se godina u prigodnim poklon vrećicama Grada i "Parka" našli i sklopivi ekološki novčanici-torbe za kupovinu, vrećice za komunalni otpad, metlice s lopaticama, platnene torbe.

- Vjerujemo da su naši Buzećani zadovoljni paketićima koje su im djelatnici "Parka" dostavili na kućna vrata, izjavila je Kisiček. Uz majicu, u najlon vrećici bio je i tradicionalni buzetski kalendar ovoga puta posvećen sportskom duhu Buzeštine, s obzirom je Grad Buzet jedini u Hrvatskoj proglašen Europskim gradom sporta za 2016. godinu. Osim kalendara, u paketiću se našao i ovogodišnji primjerak "Buzetskog lista" sa pregledom najvažnijih događaja i zanimljivosti.

Priložena je i anketa kojom se pozivaju građani da vrednuju pojedine najvažnije prošlogodišnje projekte i aktivnosti, te da jednako tako iskažu svoje mišljenje o planiranim investicijama. Anketu se može besplatno poslati do kraja siječnja u priloženoj omotnici, a ona se također može ispuniti na mrežnim stranicama Grada Buzeta. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter