U susret Croatian Summer Salsa Festivalu


Nakon što je netom okončan Festival "Dolce Vita", koji je u Rovinj doveo glazbu iz sredine prošlog stoljeća, na redu je i 11. edicija mega popularnog i najvećeg u regiji festivala salse.

Rovinj, će dakle ugostiti na tisuće plesača ovog senzualnog latino ritma, i od 22. do 29. lipnja postati njihov plesni podiji. Produkt je to suradnje tvrtke Salsa Adria Produkcije d.o.o. i Plesnog kluba "Los Mamberos", začetnika i suorganizatora jedinstvenog plesnog festivala u regiji - Croatian Summer Salsa Festivala, koji se od 2005. godine održava u Rovinju.

Tijekom godina održavanja, ovaj je Festival postao značajno i nezaobilazno odredište plesača, koji osim iz zemlje dolaze iz svih krajeva svijeta. U prilog tomu valja spomenuti i da je posljednje izdanje Festivla privuklo oko dvije tisuće polaznika plesnih radionica i tri tisuće polaznika večernjih koncerta i zabave.

Ove godine, organizatori najavljuju više od 120 radionica, plesnih večeri i popularnih pool partyja, show nastupa i koncerta. Središnji centar zabave bit će Turističko naselje Amarin, u kojemu će se održavati i većina radionica, dok su kasno večernji sati, uglavnom rezervirani za prostore stare Tvornice duhana, i to kao mjesto susreta i zabave. Također, i Trg maršala Tita imat će zvjezdane trenutke pa se, uz ostalo najavljuje i tradicionalni party pod nazivom "Grande fiesta", 26 . lipnja, dakako u večernjim satima. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter