U sudaru poginuo Enio Udovičić iz Rovinja

Automobil je silovito naletio na traktor (M. SARDELIN)
Automobil je silovito naletio na traktor (M. SARDELIN)

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u Rovinju oko 19.20 sati u predjelu Turnine poginuo je 52-godišnji vozač traktora iz Rovinja Enio Udovičić. Nesreća se dogodila kada je 74-godišnjak iz Malog Lošinja upravljajući automobilom VW polo, riječkih registracijskih oznaka, iz smjera Rovinjskog Sela u smjeru Rovinja  zbog neodržavanja potrebnog razmaka između vozila udario u stražnji dio traktora. Traktor, kojim je upravljao 52-godišnji Udovičić, se od siline udara prevrnuo, a vozač je pao na kolnik te na mjestu preminuo. Naime, vozač pola nije uspio usporiti kad je naletio na traktor koji se kretao u istom smjeru.

Vozač automobila u nesreći je prošao bez ozljeda, a protiv njega se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, redovnim putem.

Nesreća se dogodila na gotovo ravnom dijelu ceste nakon raskrižja za Turninu i Rovinj. U vrijeme nesreće na cestu se spustila magla, a bilo je i mračno. Pretpostavlja se da je vozač automobila zbog toga imao lošiji pregled kolnika

Udovičić je radio u rovinjskoj Elektroistri kao električar. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter