U sudaru na obilaznici nitko nije ozlijeđen


U sudaru automobila lancia i peugeot pulskih oznaka, na kružnom toku na raskrižju obilaznice sa Šišanskom cestom koja se dogodila danas oko 14 sati nitko nije ozlijeđen, no na vozilima je nastala materijalna šteta od oko 20-ak tisuća kuna.

Na mjestu nesreće doznajemo da je do sudara došlo jer 67-godišnji A. M. iz mjesta Čabrunići, koji se lanciom na obilaznici kretao iz smjera Šijane prema Pješčanoj Uvali, nije propustio peugeot koji je dolaskom sa Šišanske već bilo u kružnom toku pa je došlo do udara bočnog dijela lancie u prednji dio peugeota kojim je upravljala 20-godišnja C. S. iz Marčane.

U automobilu lancia uz vozača su bili i njegova supruga te njihove dvije maloljetne unuke po koje je došla majka, dok je u peugeotu s vozačicom bio i njezin dečko.

Na mjestu nesreće očevid je obavila ekipa pulske postaje prometne policije, a po razjašnjenju okolnosti sudara 67-godišnjak je sa suprugom sjeo u lanciu i otišao dok je peugeot 20-godišnjakinje s raskrižja uklonilo i odvezlo vozilo vučne službe.

Promet obilaznicom je zbog očevida i potrebe saniranja kolnika tijekom sat vremena bio otežan, ali se stanje normaliziralo već u 15.10 sati. (M. KOŠTA., snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter