U sudaru na Ipsilonu lakše ozlijeđena Sanja Jovanović

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sudaru tri vozila na dionici Istarskog ipsilona nedaleko od čvora Cerovlje kod vijadukta Mrzlići, koja se dogodila u nedjelju oko 20 sati, lakše je ozlijeđeno pet osoba.

Neslužbeno doznajemo da se radi o Sanji Jovanović, plivačici iz Dubrovnika s privremenom adresom u riječkom Plivačkom klubu Primorje, koja je automobilom VW scirocco dubrovačkih oznaka upravljala iz smjera tunela Učka prema Pazinu te je u lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine prešla na suprotnu kolničku traku i sudarila se s kombijem renault traffic zagrebačkih oznaka iz suprotnog smjera, a kombijem je upravljao 27-godišnjak iz Punta.

Liječničku pomoć su zatražili Jovanović i putnici iz kombija renault, 22-godišnjakinja, 30-godišnjakinja, 24-godišnjak i 26-godišnjak, svi iz Zagreba, no srećom u KBC-u Rijeka svima su utvrđene samo lakše tjelesne ozljede.

Protiv Jovanović, ali i 42-godišnjeg slovenskog državljanina, vozača kombija se nadležnom prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter