U sudaru kod Krmeda ozlijeđena vozačica

(Foto JVP Rovinj)
(Foto JVP Rovinj)

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri vozila ozlijeđena je jedna osoba. Nesreća se dogodila danas u 7.15 sati na cesti Sošići - Bale kod Krmeda, a radi očevida cesta je bila zatvorena za sav promet do 9.40 sati te se vozilo okolnim smjerovima prema Puli i Limskom kanalu.

Nesreća se dogodila kada je 30-godišnjakinja iz Rovinjskog Sela upravljajući automobilom peugeot 206 pulskih oznaka u smjeru Bala zbog neprilagođene brzine te uslijed nemogućnosti kočenja prednjim dijelom udarila u kamion iveco daily pulskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak iz Tupljaka također prema Balama.

Naime, iveco je bio zaustavljen na kolniku iza kamiona scania koji je pak propuštao vozila za mjesto Krmed. Peugeot se nakon udarca u stražnji dio iveca odbio i zadnjim djelom završio na suprotnoj kolničkoj traci kada je iz suprotnog smjera naletio 35-godišnjak iz Medulina u opelu omegi pulskih oznaka, a budući da nije uspio reagirati i zakočiti, udario je u peugeot.

Omega je nakon sudara izletjela izvan kolnika s desne strane, a izvan kolnika je uslijed rotiranja i zanošenja završio i peugeot. Epilog nesreće je ozlijeđena vozačica peugeota koja je bila sama u vozilu te je prebačena u pulsku Opću bolnicu. Vozač i oba putnika u iveco dailyju su prošli bez ozljeda, kao i vozač i suvozač iz omege.

Pored policije na mjesto događaja su upućena tri vozila s pet vatrogasaca iz Rovinja i Bala koji su provjerili razbijena vozila i otklonili mogućnost zapaljenja.

Protiv vozačice iz Rovinjskog Sela slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prometnog prekršaja. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter