U subotu se održava Izbor za miss i mistera turizma

Idriz Ferati, Boris Kosmač i Nikolina Miljanović najavili su subotnju manifestaciju (V. HABEREITER)
Idriz Ferati, Boris Kosmač i Nikolina Miljanović najavili su subotnju manifestaciju (V. HABEREITER)

Jedanaesto izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske održat će se u subotu u 21 sat u porečkom lounge baru Cafe del Mar u sklopu hotela Palazzo. Trinaest djevojaka i isto toliko mladića iz cijele Hrvatske natjecat će se za ovu prestižnu titulu i pravo da brani boje Hrvatske na svjetskim natjecanjima koja će se održati u Panami za Mistera i Tajlandu za Miss turizma svijeta.

- To je najrespektabilniji modni izbor koji promovira modu, ljepotu i hrvatski turizam. Nakon prošlogodišnjeg najvećeg izbora koji se održao u Cafeu del Mar, na poziv vlasnika Idriza Feratija odlučili smo se ponovno ovdje održati jedanaesti izbor. Zahvaljujemo se i Gradu Poreču i gradonačelniku Ediju Štifaniću koji nam je zlatni pokrovitelj ove godine. Lani je naš finalist Matej Cvitanović na svjetskom izboru ušao među prvih deset u svjetskom natjecanju u Panami, a naša finalistica Andrea Barišić u Ekvatorijalnoj Gvineji dobila lentu Miss osobnosti turizma svijeta. Već godinama hrvatski predstavnici osvajaju prestižne lente, kazao nam je Boris Kosmač, vlasnik licence za održavanje ovog izbora i voditelj programa.

Natjecatelji će se natjecati u nekoliko izlaza u kojima će predstaviti kreacije poznatih domaćih modnih marki. Specifičnost natjecanja je što postoje dva ocjenjivačka suda, u kojima žene ocjenjuju kandidate za Mistera, a muškarci kandidatkinje za Miss, a u žiriju će biti i gradonačelnik, predstavnici Cafea del Mar, modni dizajneri i drugi modni stručnjaci.

Uz Kosmača voditeljica programa bit će Vlatka Pokos, a u glazbenom dijelu publiku će zabavljati Zdenka Kovačiček, mladi pjevač Bojan Jambrošić, pjevač Amir Kazić Leo, a gošća će biti i bivša miss sporta Stefany Hohnjec.

- Osim samog natjecanja sudionici će imati prilike naučiti kako pozirati uz vozila Hyundai, kako promovirati proizvode, u čemu će im pomoći službeni fotograf Domagoj Biondić, kazao nam je Kosmač. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter