U subotu "Medulin Kickboxing & MMA fight night 2"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Beach baru Paltana u Banjolama u petak je bio poprište održavanja službenog vaganja za "Medulin Kickboxing & MMA fight night 2", borilačku manifestaciju koja će se u subotu, u organizaciji Turističke zajednice općine Medulin, udruge Legija i kluba Trojan, s početkom u 20.30 sati održati u balon dvorani u Medulinu. Program večeri sačinjava devet borbi u MMA i K1, amaterskih, poluprofesionalnih i profesionalnih, u kojima će snagu odmjeriti borci iz Bjerorusije, Moldavije, SAD-a, Italije i Hrvatske. Njih će uživo moći vidjeti samo oni sretnici koji su ulaznice kupili u pretprodaji, jer s obzirom da je "planulo" svih 250, na ulazu u dvoranu prodaje neće biti. Oni koji su ostali bez prilike da uživo svjedoče borbama, moći će iste pogledati klikom na link http://www.istralive.com/.

Jučerašnje vaganje vodio je trener pulskog Trojana Zelg Galešić, koji je ujedno i "matchmaker" cijele manifestacije, odnosno osoba zadužena za slaganje spiska borbi. On ih je posložio na način da temperatura polako raste kako borbe budu odmicale, a vrhunac bi trebao donijeti dvoboj u superteškoj kategoriji po MMA pravilima u kojem će se sučeliti "trojanac" Ivan Vitasović i Bjelorus Ziskim Vadmin.

- Prije 20 dana imao sam borbu u Pragu u kojoj sam svladao Moldavca Rafigajeva i potom sam samo nastavio s treninzima te današnji meč očekujem spreman i nadam se pobjedi kojom bih nastavio uspješni niz, sve drugo pred domaćom publikom bilo bi za mene veliko razočaranje - nije dvojio Ivan Vitasović, kojeg je na vagi samo pola kilograma dijelilo od okrugle stotke. - Protivnik mi je relativno nepoznat. Znam da trenira u Italiji i da preferira borbu u stojećem stavu, a sve ostalo saznat ću kad borba krene. Na početku ću ga ispitati, a kad otkrijem njegove slabe strane namjera mi je to iskoristiti i završiti borbu. Da li će to biti u stojci ili u parteru ovisit će o tome kako se borba bude odvijala, no mogu reći da sam u zadnje vrijeme jako napredovao u parteru kojeg više ne izbjegavam. (I. CEROVAC)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter