U subotu koncert Gustafa u Kanfanaru

Gustafi su se vratili kući (Dejan ŠTIFANIĆ)
Gustafi su se vratili kući (Dejan ŠTIFANIĆ)

Nakon mukotrpnog radnog ljeta - tridesetak koncerata cijelom Europom, od Portugala do Rumunjske - te paralelnog rada na novom materijalu, Gustafi su se vratili kući, a ove subote nastupaju u Kanfanaru za Dan općine.

Članovi benda poručuju da su više nego motivirani svirati na domaćem terenu, posebice u Kanfanaru, budući da im je baza u Maružinima gdje trenutačno snimaju materijal za novi album "New Folder".

- Svugdje smo divno prihvaćeni, bez obzira da li se radi o Dalmaciji, Slavoniji, Međimurju, Zagrebu, Toscani, Piemontu ili Portugalu… ali doma je doma, kaže Edi Maružin.

Koliko god da postoji određeni otpor domaćih prema njihovom zadnjem materijalu ne prestaje ljubav Gustafa prema Istri i domaćim ljudima. Dapače, na novom albumu naći će se i pjesma Istra za koju su sigurni da će naići na odličan prijem i to ne samo kod Istrana.

Na subotnjem koncertu, uz brojne stare uspješnice, naći će se i mjesta za prezentaciju dobrog djela novog materijala, pa pozivaju sve stare i nove prijatelje da im se pridruže u subotnjoj štali i da poslušaju što se to kuha u Gustafkužini. Gustafima će se u subotnjoj štali pridružiti i grupa Prijatelji. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter