U subotu Hyundai dan


U subotu 11. lipnja Hyundai Hrvatska organizira Hyundai dan u Puli, od 9 do 20 sati na parkiralištu Konzuma (Šijanska cesta 1).

Posjetitelji će na ovom događaju moći upoznati Hyundai Before Service uslugu – besplatnu provjeru Hyundai vozila na licu mjesta.

Hyundai će na eventu izložiti kompletnu ponudu, Hyundai i10, i20, i30, i40, Tucson, Novu Elantru i i20 Active. Posjetitelji Hyundai dana u Puli mogu obaviti testne vožnje i fotografirati se uz omiljeni Hyundai model, a fotografiju s najviše likeova na službenoj Facebook stranici Hyundai Hrvatska - službena stranica, nagradit će navijačkim rekvizitima za nadolazeći UEFA Euro 2016.

Za svaku servisnu provjeru ili obavljenu testnu vožnju, Hyundai Hrvatska će donirati 10 kuna i time se, u suradnji s Glasom Istre, uključiti u akciju pulskog Inner Wheel kluba za nabavu medicinskih uređaja za Odjel pulske pedijatrije.

Aktualnu Hyundai GO! ponudu, kao i ostale posebne prodajne uvjete, zainteresirani mogu provjeriti u ovlaštenom Hyundai prodajno-servisnom centru u Puli, Industrijska 15b, ili na web stranici www.hyundai-hrvatska.hr. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter