U subotu humanitarni Pula charity Rave

S najavne konferencija humanitarnog partyja (B. PETROVIĆ)
S najavne konferencija humanitarnog partyja (B. PETROVIĆ)

Glazbeno-scensku manifestaciju pod nazivom "Pula Charity Rave" za pomoć stradalima od poplava na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije predstavio je danas u ime organizatora Ismet Muhić. Kako je naveo, party će se održati u subotu 7. lipnja, u hangaru utvrde Svetica u Šišanu, a trajat će od 22 do 7 sati ujutro. Na partiju će, kako je naveo, nastupiti preko 20 istarskih DJ-a koji su se rado odazvali humanitarnoj akciji. Nastupit će tako Bebetto, Lemon Unique, Krekman, Tino Dobric, Toni Manero, Mr. Marley, M.A.D. Crew, Danny Clarck, Paperclip Project, Deep Marshall, Alen Simple, Katie Heart, Duplo, Ziko, Abnormal boy b2b Vertigo, Rich i Sword.

- Ulaznica će koštati 30 kuna i sav prihod ide u humanitarne svrhe, s tim da ćemo ga podijeliti na tri dijela te uplatiti na račune za Slavoniju, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu naveo je Muhić te dodao da na party dolaze i studenti visokih privatnih škola i veleučilišta, njih čak šest autobusa.

Inače, organizatori ove humanitarne akcije su Udruga Svetica, Music after dinner (voditelji radijske emisije koja se bavi promicanjem elektronske glazbe) te City caffe. Na konferenciji je jučer sudjelovala i Jasna Vekić, predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Pula koji je na sebe preuzeo prikupljanje pomoći.

- Moram pohvaliti ove mlade ljude koji su se priključili brojnim akcijama organiziranju humanitarne pomoći za pogođena područja, najbolje je kad svatko to učini na način kako nabolje zna i umije, navela je Vekić dodajući kako su se Pula i cijela Istra odmah uključile u pomaganje i to baš svi - od "običnih" građana, preko sportaša, pa sve do glazbenika i raznih udruga i institucija.

Inače, osim Crvenog križa događaj pomažu i Balance, Seasplash, seriously twisted i handjob rec. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter