U subotu druženje s Agassijem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uoči najvećeg teniskog spektakla, 27. Konzum Croatia Opena, Umag se uvelike priprema za događaj koji tokom sezone privuče najveći broj posjetitelja.

Teniski i zabavni program započinju u petak, 15. srpnja, kada će se u 23 sata održati Warm up party sa resident DJ-em na Dance areni. Već sljedećeg dana, u subotu, 16. srpnja, program postaje bogatiji. U poslijepodnevnim satima, mališani će moći uživati u druženju s Andre Agassijem na Hard courtu, s početkom u 17 sati, dok 45 minuta kasnije slijedi live chat s Agassijem i potpisivanje autograma u Social areni. S početkom u 23 sata uslijediti će koncert Jelene Rozge i Halida Bešlića, a ulaz je slobodan.

Taste Istria

U nedjelju, 17. srpnja, u 18 sati se otvara Taste Istria zona koja predstavlja reviju najboljih istarskih specijaliteta, a cilj je uživanje u delicijama podneblja. Posjetitelji će tako na 30 degustacijskih punktova moći uživati u vinima biranih istarskih vinara, vrhunskim istarskim pjenušcima, tradicionalnim delicijama poput istarskog pršuta i sira, degustacijama istarskog tartufa, proizvodima od boškarina i još mnogočemu. Zona će biti otvorena svakog dana od 18 sati. Publiku će u večernjim satima zabavljati Mambo Kingsi s repertoarom izvođača iz Hrvatske, Slovenije, te susjednih regija.

Od ponedjeljka, 18. srpnja, započinje Kids week, koji će trajati do 22. srpnja i to, svakim danom u 11 sati, izuzev petka, kada će se održati u 10. 30 sati. Tu su i live chatovi u 16 sati, ali i tradicionalne vinske degustacije u 21 sat.

Vatra i Elemental

U ponedjeljak nešto prije ponoći započinje rock večer koncertom virovitičkog pop-rock sastava Vatra, dok je u utorak na programu hip-hop večer uz koncert Elementala, također u 23.30 sati.

U srijedu će pak publika uživati u glazbi australskih glazbenica koje čine Duo Dj Nervo, a riječ je o sestrama Miriam i Oliviji. U četvrtak u 23.30 je na redu natjecanje za Miss hostesa, nakon čega slijedi DJ Borgeus, koji će na sceni rasplesati publiku.

Tony Peroni, koji je poznat po svom pseudonimu Tony Junior, je nizozemski DJ i producent dance glazbe, a on je zadužen za odličnu atmosferu u petak, 22. srpnja. U subotu pak, nakon polufinalnih mečeva, posjetitelji će imati priliku slušati hitove Martin Solveiga, dok će u nedjelju, nakon finala, uslijediti dance performance ''Hot carnival party''. (Tea GRGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter