U subotu "Aladdin" Teatra Naranča

Iz predstave
Iz predstave

Iz carstva pješčanih dina, safira i dimija stiže priča o siromašnom dječaku koji je prisiljen krasti da bi preživio. Njegovo su bogatstvo dobro srce i vjera u bolje sutra, koji mu daju snagu u borbi za nemoguću ljubav princeze Zaire. U pustolovini osvajanja princezinog srca i Sultanove naklonosti pomoći će mu njegov vjerni pratitelj Habib i novi prijatelji: Duh iz čarobne svjetiljke i Leteći tepih. Šarolika će družina savladat čak i najopasnije prepreke zlog čarobnjaka Yasina.

Kratki je to sadržaj novoga ruha predstave "Aladdin" Teatra Naranča koja će u dvorani narančastih stolica bivšeg Pionirskog doma biti izvedena u subotu, 17. rujna s početkom u 20 sati.

Adaptaciju i režiju potpisuje Majkl Mikolić, glazbu je osmislio Branko Radić, scenografkinje su Breza Žižović i Katja Taljat, a kostime je kreirao Neven Mihić, dok je koreografije osmislila Katja Rabar.

Igraju: Monika Mihajlović, Majkl Mikolić/Ugo Korani, Luka Juričić, Katja Rabar, Lino Brozić, Franjo Tončinić, Gea Gallo/Erik Vido, Ena Bratić, Gea Modrušan, Roberta Stevanović, Martina Gašparović, Šima Kastelc, Luka Rudan, Ivan Roce, Matilda Nikić, Lucija Pajca i Marko Hasanović.

Reprize su na programu u nedjelju, 18. rujna u 18 sati, 24. rujna u 18, te 25. rujna u 11 sati. Predstava traje 55 minuta, a namijenjena je djeci starijoj od tri godine. Informacije i rezervacije: [email protected], 095/5222-505. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter