U srijedu zatvaranje obilaznice

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

U srijedu se za promet otvara rotor na križanju obilaznice i Šišanske ceste/Santoriove ulice, a gradilište na obilaznici seli na križanje obilaznice i Medulinske ceste/Mutilske ulice. Stoga će od srijede za promet biti zatvoren dio obilaznice od križanja s Premanturskom cestom do križanja sa Šišanskom cestom.

Za promet se, pak, otvara dionice od Pula City Malla do "šišanskog rotora" i sam rotor te će obilazni pravac iz smjera centra grada i Šijane biti preko Šišanske ceste prema Premanturi, Banjolama, Pomeru, Medulinu i obrnuto. Izlaz iz grada prema Medulinu bit će osiguran i preko Ulice Marsovo polje na Premantursku cestu te dalje prema Medulinu, Ližnjanu, Šišanu, Zračnoj luci Pula. Iz pravca Mutilske ulice obilazno se preko Kolhiđanske ulice i Kraške ulice može doći na Santoriovu ulicu.

Zbog najavljenih radova od srijede će autobusi Pulaprometa za prometovanje do Valdebeka i Monte Magna koristiti Marulićevu ulice (Pattinagio) i Ulicom Marsovo polje te skretati prema Valdebečkom putu do Medulinske ulice. Iz Medulinske ulice skrenut će u Ulicu Jasne Crnobori i Ulicom Škokovica voziti do Monte Magna. Povratak u grad odvijati će se Ulicom Marsovo polje. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter