U središtu Rijeke pronaden prst

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bizarni slucaj zabilježen je u cetvrtak prije podne u Ulici Ivana Filipovica, u širem središtu Rijeke pokraj Pomorskog fakulteta i Ekonomsk škole - nadomak prometnice pronaden je prst! A nitko nije prijavio da mu nedostaje. Neslužbeno saznajemo da se radi o prstenjaku.

O cijem se prstu radi, je li pripadao ženi ili muškarcu, za sada se može samo spekulirati, kao i o nacinu na koji je dospio na ulicu. Sve je još uvijek obavijeno velom tajne, a kako neslužbeno saznajemo, prst je zamijetio prolaznik i o svemu obavjestio nadležne službe.

Policija je izašla na mjesto dogadaja, a o neuobicajenom pronalasku izvješcena je i dežurna sutkinja Županijskog suda u Rijeci Ksenija Zorc. Sutkinja je naložila da se prst prebaci u rijecki Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a kako saznajemo, iz zavoda je prst poslan na vještacenje u Zagreb.

Kako nam navode neslužbeni izvori, policija za sada ne raspolaže s informacijom da se u toj ulici nekome nešto dogodilo. Navodno je još u srijedu netko od gradana naišao na prst, no ocigledno nije shvatio da se radi o dijelu tijela i da je od krvi i mesa jer ga je, po neslužbenim informacijama, odgurno nogom.


Podijeli: Facebook Twiter