U središnjici HDZ-a počeli pregovori s Mostom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon pregovora s koalicijom Hrvatska raste, izaslanstvo Mosta je u utorak oko 13 sati pregovore nastavilo u središnjici HDZ-a s predstavnicima Domoljubne koalicije.

Pregovara se o temama pravosuđa i poduzetništva. U pregovaračkom timu Domoljubne koalicije za područje poduzetništva su Tomislav Ćorić, Ivana Maletić i Nikolina Babić, dok će o pravosuđu pregovarati Dražen Bošnjaković.

U izaslanstvu Mosta su Tomislav Panenić, Jasna Matulić, Ivica Mišić, Juro Martinović i Dario Čehić.

Iako su prilikom dolaska u središnjicu HDZ-a članovi Mostova pregovaračkog tima bili suzdržani te nisu davali izjave, voditelj tima Grizli komunikacija, koji za Most vodi odnose s javnošću, Tomislav Čehulić rekao je kako se pregovori ne vode na političkoj nego stručnoj razini. "Predsjednik Mosta Božo Petrov ne bježi od pregovora, ali upravo zbog toga u njima ne sudjeluje", rekao je Čehulić novinarima.

Uoči početka pregovora ispred središnjice HDZ-a stajali su nezavisni novinari Domagoj Margetić, autor knjige "Karamarko - najmoćniji među najkorumpiranijima", i Iva Anzulović, držeći transparente s natpisima "Afera Soboli nije kletva. Onda kaj je?" i "Afera Soboli 282 milijuna kuna". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter