U Splitu četvero ozlijeđenih od petardi

Ilustracija (S. Vrančić/CROPIX)
Ilustracija (S. Vrančić/CROPIX)

Jedna osoba je teže, a tri su lakše ozlijeđene, među kojima je dvoje djece, bilanca je pretjeranoga korištenja pirotehnike tijekom silvestarskoga popodneva i noći u Splitu i okolici, doznaje se danas u PU splitsko-dalmatinskoj.

Sat i pol prije Nove godine, oko 22.30 sati, na splitskoj Rivi od eksplozije petarde je teško ozlijeđen muškarac (33). On je ozlijeđen tijekom novogodišnjeg koncerta kada je netko nepoznat bacio petardu blizu njega. Krhotina petardeozlijedila mu je oko, pa je prevezen kolima Hitne pomoći u Klinički bolnički centar (KBC) Split, gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda, zbog čega je zadržan na liječenju. Policija istražuje tko je bacio petardu.

Nešto iza ponoći u jednom splitskom disco klubu nepoznata je osoba bacila petardu, čije su krhotine ozlijedile mladića (21) kojem je u KBC Split utvrđena lakša ozljeda. Nekoliko sati prije dočeka Nove godine u Kaštelima, te iza ponoći u Solinu, uslijed aktiviranja petardi, ozlijeđena su djeca. Jedno je dijete srećom zadobilo lakše tjelesne ozljede, dok je drugo dijete zadržano u bolnici i još se uvijek utvrđuje težina ozljeda. I u ovom slučaju policija radi sve kako bi utvrdila kako je došlo do ozljeđivanja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter