U Slavonskome Brodu ubojstvo i samoubojstvo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Slavonskome Brodu noćas oko jedan sat ubijena je 38-godišnja žena, nakon čega je 44-godišnji ubojica počinio samoubojstvo, a kako je na izvanrednoj konferenciji za novinare izvijestila glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nuić, muškarac je bio zaposlen u toj Policijskoj upravi.

Zasad se ne sumnja u umiješanost treće osobe. Jutros u 8,20 sati policija je primila dojavu da su u stanu u Ulici Nikole Zrinskog pronađene dvije mrtve osobe, muškarac i žena. Očevid vodi Županijsko državno odvjetništvo u suradnji s policijskim službenicima. Glasnogovornica Nuić rekla je da je muškarac najvjerojatnije vatrenim oružjem usmrtio ženu, a zatim počinio samoubojstvo. Po dostupnim podatcima, sve se dogodilo oko jedan sat poslije ponoći, rekla je i dodala kako će obdukcija biti obavljena sutra.

Zamjenica županijskoga državnog odvjetnika Ljilja Valinčić rekla je nakon očevida da su naloženi obdukcija i potrebna vještačenja radi utvrđivanja uzroka smrti. Utvrđen je identitet osoba. Smrt tih dviju osoba bila je nasilna i utvrđuju se sve okolnosti, a nakon obdukcije znat će se uzrok smrti, rekla je Valinčić. Po podacima brodsko-posavske Policijske uprave, mrtvi su pronađeni 44-godišnji muškarac i 38-godišnja žena. Po neslužbenim informacijama, njih je dvoje duže vrijeme bilo u izvanbračnoj vezi. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter