U sklopu Pula City Malla otvoreno 200 radnih mjesta

Novi trgovački centar iz nove perspektive, rad fotografa Damira Bošnjaka
Novi trgovački centar iz nove perspektive, rad fotografa Damira Bošnjaka

Pula City Mall na adresi Ulica Rimske centurijacije 101, (uz križanje gradske obilaznice Prekomorskih brigada i Santoriove ulice), vrata trgovina otvara u četvrtak 1. rujna točno u 8 sati. Puljani i njihovi gosti moći će birati između 18 vrhunskih brandova Pula City Malla koji će raditi svakodnevno od 8 do 22 sata, dok će Interspar i Leggiero bar raditi od 7 do 22 sata.

Darovi za kupce

Program otvorenja trajat će četiri dana, od 1. do 4. rujna, a Pula City Mall je pripremio prigodne darove za prve kupce i zabavni animacijski program za cijelu obitelj. U povodu otvorenja, u znak zahvale prema svim budućim posjetiteljima, kupcima i sugrađanima, Pula City Mall će donirati 60 tisuća kuna inicijativama koje nesebično i predano rade na poboljšanju života u lokalnoj zajednici. Po 20 tisuća kuna donirat će, kako doznajemo,  Dječjem domu Ruža Petrović, Društvu multiple skleroze Istarske Županije i Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda.

Inače, Pula City Mall prvi je trgovački kompleks u Puli, konceptualno osmišljen kao kombinacija trgovačkog centra zatvorenog tipa ("mall") i "retail parka".

Najveći trgovački centar

Maloprodajna površina centra iznosi oko 13.000 kvadrata što ga ujedno čini i najvećim istarskim trgovačkim središtem. U svojoj ponudi sadrži brandove i maloprodajne lance koji prvi puta nastupaju na istarskom tržištu: C&A, Deichmann, Dominik srebrnarnica, Galileo, Hervis, Interspar hipermarket - prvi u Istri, Leggiero bar, Mass, New Yorker, Sportina i ZOO CITY, a u sastavu ponude su Istrijanima već otprije poznati lanci poput: dm­a, Farmacie, Kik­a, Müllera, Tele2, Top Shopa i Western Uniona. Osim što će obogatiti trgovačku ponudu regije, Pula City Mall će otvoriti najmanje 200 novih radnih mjesta, a također će kroz komunalne naknade i davanja prihodovati dodatna sredstva u lokalni proračun i time dati značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Puli i regiji.

Investitor i vlasnik Pula City Malla je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je jedan od vodećih i najvećih developera na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte od kojih su najpoznatiji Garden Mall u Zagrebu, TC Koprivnica, STC Osijek, STC Sisak i STC Valpovo.

Bogati program otvaranja

U sklopu programa otvaranja kupci će moći sudjelovati u "Kolu sreće", pogledati nastup pulskih mažoretkinja, sudjelovati u dječjim kreativnim radionicama, pogledati nastupe mađioničara i žonglera, plesnu reviju, sudjelovati u igri "Skriveno blago kapetana Morgana" interaktivnoj gusarskoj predstavi i potrazi za blagom… Sve aktualnosti o novom City Mallu i pogodnostima prigodom otvorenja mogu se pratiti i na internetskoj stranici www.pulacitymall.hr; kao i na facebooku, instagramu, snapchatu i twitteru.

Povezanost autobusnim linijama

S obzirom na moguće gužve na cestama iz centra apeliraju i preporučuju posjetiteljima korištenje javnog prijevoza Pulaprometa. Savjetuju tako korištenje linije 1 (Šijana – Stoja ­ Šijana), linije 6 (Jadreški – Valkane ­ Jadreški), linije 9 (autobusni kolodvor ­ Monte Šerpo ­ autobusni kolodvor) te linije 25a (Pula – Medulin ­ Pula). (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter