U šijanskom kaficu obracunavali se 2 dana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska je policija kriminalistickim istraživanjem nad 24-godišnjim N. M. iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je pocinio kazneno djelo prijetnje na štetu 30-godišnjaka i kazneno djelo pokušaja nanošenja teških ozljeda na štetu 28-godišnjaka iz Pule.

Epilog je to fizickog obracuna više muškaraca proteklog tjedna ispred kafe bara Šijana u istoimenom pulskom naselju.

Policija osnovano sumnja da je 24-godišnjak 17. studenoga oko 10.45 sati zajedno s 20-godišnjakom s podrucja Loborike prišao 30-godišnjaku koji je sjedio u kaficu Šijana te da ga je najprije verbalno, a potom i fizicki napao.

Dvadesetcetverogodišnjak je fizicki napao i 28-godišnjaka koji se nalazio u društvu 30-godišnjaka. Nasrnuo je na njega nožem koji je ranije uzeo iz kafica, no nije ga uspio ozlijediti. U sukobu s gostima kafica ozlijeden je napadac, odnosno 24-godišnjak, a kako navode u policiji, za njegovo ce ozljedivanje pocinitelji odgovarati nakon što se utvrdi težina ozljeda.

Obracun u istom kaficu nastavio se i iduceg dana, u cetvrtak 18. studenoga oko 17.45 sati. Tada je kod istog ugostiteljskog objekta 20-godišnjak s podrucja Loborike (koji je dan ranije bio u društvu 24-godišnjaka) prišao 28-godišnjaku iz Pule te ga pozvao da razgovaraju o sukobu od dana ranije.

Kada je 28-godišnjak krenuo za njim, prišlo mu je više nepoznatih muških osoba koje su ga fizicki napale, a 28-godišnjak je na koncu pobjegao.

Motiv sukoba policija nije otkrila, no za sada je prekršajnom obradom utvrdila da su trojica sudionika, odnosno 20-godišnjak i dvojica 26-godišnjaka iz Pule, remetil javni red i mir te protiv njih slijedi optužni prijedlog. Još se traga za ostalim sudionicima obracuna.


Podijeli: Facebook Twiter