U rujnu stižu dva nova iPhonea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novi iPhone 5 trebao bi prema svim najavama zamijeniti trenutni model, a novosti ce biti bolja kamera, brži procesor i veci ekran. Predstavljanje je najavljeno za rujan ove godine, no pojavila se nova, nepotvrdena informacija prema kojoj bi Steve Jobs trebao uz iPhone 5 predstaviti i iPhone 4GS.

Spomenuti iPhone 4GS tako bi trebao jeftiniji, a prvenstvena namjena mu je prodaja na prepaid tržištu. Analiticari pozdravljaju takvu ideju i isticu kako bi mogucnost jeftinije kupovine iPhonea bez potpisivanja pretplatnickog ugovora ponajviše mogli iskoristiti potrošaci na tržištima Južne Amerike, Azije i Afrike, piše Dnevnik.hr.

Zasad još nema potvrdenih informacija o dizajnu iPhonea 4GS, te se jedino spominje da bi trebao biti slican trenutnom 8GB iPod Touchu koji košta 229 dolara, a njegova bi se cijena trebala kretati oko 350 dolara.

Podsjetimo, pocetkom godine govorilo se da u Appleu razmišljaju o uredaju s manjim ekranom, no pokazalo se da to nije istina, stoga ne treba cuditi ukoliko se do konacnog predstavljanja novog modela iPhonea pojave još poneke glasine.


Podijeli: Facebook Twiter