U Rovinju otvorena nova veterinarska ambulanta

Veterinari Zoran Troskot, Ivona Marić i Aleks Marić (N. ORLOVIĆ RADIĆ)
Veterinari Zoran Troskot, Ivona Marić i Aleks Marić (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

Upravo zahvaljujući činjenici po kojoj su Rovinjci veliki ljubitelji životinja, napose pasa i mačaka troje mladih veterinara - Ivona i Aleks Marić te Zoran Troskot, na području prigradskog naselja Gripole, otvorili su veterinarsku ambulantu "Istra vet".

Na stotinjak četvornih metara uz prijemni/prodajni dio, čekaonicu, kancelariju i operacijsku salu rovinjski veterinarski trio, ovisno o smjenama pruža cjelodnevnu skrb životinjama, neovisno o tome jesu li su u pitanju krave, koze, psi, mačke, kanarinci ili kunići. A kada je već riječ o ovim potonjim "Istra vet", jedna je od rijetkih ambulanata koja pruža usluge kastracije i sterilizacije kunića.

- Trenutno najviše je posla oko cijepljenja pasa (i mačaka po izboru) protiv bjesnoće. Cijepljenje, koje se obavlja jednom godišnje obavezno je i cijena mu je univerzalna te iznosi 150 kuna, kaže nam Zoran Troskot, uz napomenu da će ovi veterinari, po želji vlasnika pasa, doći i u kućni posjet i obaviti cijepljenje.

U ovoj novoj i moderno opremljenoj ambulanti uz opće,  i specijalističke nude se i stomatološki te oftalmološki pregledi, kirurgija i interna kao i kvalitetna postoperativna skrb kućnim ljubimcima. Upravo, i po prvi put "Istra vet" u suradnji s prof. dr. Nadom Kučer s Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, psu kojemu je dijagnosticiran limfom pruža i potrebitu kemoterapiju.

Ambulanta je otvorena svaki radni dan od 8.30 do 13 te poslijepodne od 17 do 19 sati. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.     


Podijeli: Facebook Twiter