U Rovinju Internacionalni festival tanga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U rovinjskom hotelu Park u tijeku je peti po redu Internacionalni festival argentinskog tanga, koji je okupio više od 150 sudionika. Prve festivalske večeri otplesali su svoje prve plesne korake te dobili priliku za upoznavanje i druženje. Jednom izvedbom predstavili su im se i beogradski glazbenici - kvintet Beltango.

Sudionici festivala tijekom četverodnevnog druženja imaju priliku sudjelovati u brojnim radionicama i partyjima, na kojima će im instruktori biti neki od najpoznatijih svjetskih instruktora i plesača. Same radionice za plesače srednje i napredne razine održavaju se svakodnevno u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima, dok su večernji sati rezervirani za partyje. Zadnjeg festivalskog dana (subota) izaći će iz hotelske dvorane te u 11 sati na Trgu brodogradilišta održati milonga tango - plesnjak na otvorenom.

Festival argentinskog tanga održava se u organizaciji Studija Libertango Oldenburg i hotelske kuće Maistra te pod pokroviteljstvom Grada Rovinja i njegove Turističke zajednice. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter