U Rovinju ce se okupiti 1.500 strucnjaka iz ICT-a i biznisa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Microsoft WinDays12, najveca hrvatska poslovno-tehnološka konferencija, ponovno ce se održati u Rovinju od 23. do 27. travnja iduce godine. U nekadašnjoj tvornici duhana ugostit ce više od 1.500 sudionika, vodecih ICT strucnjaka, novinara, poslovnih ljudi te aktera hrvatske politicke scene.

Najavljeni program konferencije temelji se na otvaranju društveno relevantnih tema i analizi aktualnih trendova, po cemu je prepoznatljiva vec više od deset godina. Organizatorima iz Microsofta Hrvatska programski partner konferencije je veleucilište VERN.

Konferencija ce i ovaj put biti podijeljena u dva programska dijela - Microsoft WinDays12 Technology i Microsoft WinDays12 Business. Tehnološki dio ce pod sloganom "Mogucnosti su beskrajne" predstaviti nove tehnologije i brojne proizvode koji ce se na tržištu naci u mjesecima nakon konferencije.

U svom trecem izdanju poslovni dio konferencije, koji se održava pod sloganom "Izaberite svoj put", usmjeren je na operativnu izvrsnost. Teme ovog dijela konferencije obuhvacaju analizu aktualnih trendova u poslovanju te ekonomske situacije u Hrvatskoj i regiji.

Organizatori su si postavili cilj uciniti konferenciju još boljom, pomaknuti granice i otvoriti nove teme od interesa za hrvatsko gospodarstvo u cjelini. Sve je pocelo 2001. godine s tehnološkom konferencijom koja je okupila vodece ljude iz IT svijeta s ciljem razmjene iskustava i ideja.

Posljednjih jedanaest godina konferencija sve brže raste, baš kao i tehnologija koja je temelj suvremenog, kvalitetnog i ucinkovitog poslovanja. Ovogodišnja konferencija okupila je više od 1.600 sudionika, koji su poslušali 134 predavanja, sudjelovali u 27 radionica, panel-raspravama i okruglim stolovima.


Podijeli: Facebook Twiter