U Rovinj stiže Bombaj Štampa sa Đurom

Branko Đurić (Tportal.hr)
Branko Đurić (Tportal.hr)

Najpopularniji svjetski humoristični kanal Comedy Central Extra počeo se konačno emitirati u našoj regiji. Ovaj program donosi niz svjetski poznatih emisija, od stand-upa i skečeva, satire i animacije do skrivene kamere i klasičnih humorističnih serija. Zvjezdanu postavu Comedy Centrala čine legendarna animirana serija "South Park", nagrađivana news serija "The Daily Show with Jon Stewart", urnebesna celebrity emisija "Comedy Roast with Charlie Sheen" i ogromni hit serija "Workaholics" te mnoge druge.

Uz predstavljanje Comedy Centrala za sudionike Weekend Media Festivala u Rovinju (20. - 23. rujna), za oko četiri tisuće medijskih i PR-djelatnika iz regije, nastupit će u subotu legendarna rock grupa Bombaj Štampa s frontmanom Brankom Đurićem Đurom. Bombaj Štampa osnovana je 1982. u Sarajevu čija je rock scena 80-ih bila jedna od najjačih na Balkanu. Predvođeni Nedimom Babovićem i Brankom Đurićem Đurom, jednim od najpoznatijih glumaca ovih prostora, grupa je u devet godina rada objavila dva albuma na kojima su se našli megahitovi "Mali motorin", "Mrak i ja", "Bolje letim sam", "Otvorena pjesma Đorđu B." i punokrvna rock'n'roll bomba "Trese, lupa, udara".

Velika popularnost benda poklopila se s još većom popularnošću "Top liste nadrealista", čiji je Đuro bio idejni pokretač i autor, pa je Bombaj Štampa nastupala po cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Početkom rata prestaju s radom, da bi se nakon duge pauze ponovo okupili 2010. i snimili treći album "Neka DJ odma' dole CJ", koji su uključivali hitove "Nedim" i "Vriska".

Na ovogodišnjem Weekendu, prema najavi, uživat će se u nikad bogatijem glazbenom programu. Među ostalim najavljeni su nastupi Partibrejkersa, Pipsa, Chipsa&Videoclipsa i Ramba Amadeusa. (A. POKRAJAC)


Podijeli: Facebook Twiter