U Rijeci otvoren Terminal

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastupom vokalno-plesnog sastava Putokazi, sinoc je na rijeckom lukobranu svecano otvoren ugostiteljski kompleks Terminal koji ce nedvojbeno izmijeniti rijecke ugostiteljske standarde. Kompleks koji se prostire na dvije tisuce cetvornih metara, a objedinjuje steak restoran, lounge klub i caffe bar, plijeni pozornost svojim luksuznim interijerom koji je osmislio arhitektonski biro Randic-Turato.

Kako je receno na otvorenju, izuzev novca, u ovaj prostor, koji ce umnogome promijeniti sliku Rijeke, uloženo je i puno ljubavi. Ostakljeni Terminal svojom decentnom rasvjetom vec je sinoc bacio novo svijetlo na grad i luku, odnosno sve popularniju šetnicu Rijecana, Molo longo. Terminal zasigurno postaje novo mondeno okupljalište Rijecana, kojima ce ostakljeni kompleks pomorsko-putnickog servisa ponuditi i jedinstveno uživanje u pogledu na grad s jedne strane, a s druge na morsku površinu.

Otvorenje najveceg i najluksuznijeg ugostiteljskog kompleksa ne samo u Rijeci, vec zasigurno i u Hrvatskoj, privuklo je brojne ugledne uzvanike iz gospodarstva, politike i estrade kojima nije nedostajalo rijeci hvale za Terminal. Velebni ugostiteljski kompleks pohvalio je i sam rijecki gradonacelnik Vojko Obersnel, kazavši da Terminal svojim interijerom jednostavno mami da se u njemu provede i noc i vecer. Zabava u Terminalu nastavlja se vec veceras, dakako i u subotu, a svestrana urbana glazba vodit ce glavnu rijec u lounge clubu, dok ce steak restoran nuditi posebno pripravljene odreske.


Podijeli: Facebook Twiter