U Radovljici rezervirana mjesta za pojačanja

NEMA MJESTA ZA SVE - Darko Mišić i suigrači na jednom od posljednjih pulskih treninga (M. MIJOŠEK)
NEMA MJESTA ZA SVE - Darko Mišić i suigrači na jednom od posljednjih pulskih treninga (M. MIJOŠEK)

Danas u podne autobus s nogometašima Istre 1961 krenut će put slovenske Radovljice gdje će ''zeleno-žuti'' boraviti idućih deset dana pripremajući se na novu natjecateljsku sezonu koja počinje 16. srpnja u 19 sati domaćom utakmicom protiv Osijeka. Najvažnije je pritom znati imena igrača koji će sačinjavati pulsku ekspediciju podno Triglava, no to je pitanje jučer još uvijek imalo predznak pravog malog misterija.

Ono što je jedino unaprijed definirano jest brojka od dvadeset i šest mjesta, koliko je klupska Uprava procijenila dovoljnim za ovu fazu priprema. To znači da će od dojučerašnja 32 igrača koja je Panadić imao na raspolaganju njih više od šestorice otpasti s popisa, jer saznajemo da su neka mjesta rezervirana za očekivane prinove koje bi se ''zeleno-žutima'' trebale priključiti u Sloveniji.

Jučer su se iz trenutnog kadra sigurnim putnicima za Radovljicu činili Brkić, Iveša, Ivušić, Mišić, Heister, Žižić, Gojković, Jurkić, Kelmendi, Georgiev, Hong, Prelčec, Polić, Trojak, Gržan, Bouhna i Varela, ali i tek pristigli Amerikanac Noah Vulovich, povratnik Goran Roce koji je jučer poslijepodne potpisao dvogodišnji ugovor, te Ivor Ljubanović koji je zbog trenutnih deficita u napadu jedini od petorice juniora koji bi sigurno trebao naći svoje mjesto u autobusu. Mjesta će vjerojatno biti i za Barišića, a jedna od ideja je da se ostali ''klinci'' priključuju po potrebi, na po nekoliko dana. (D. RAMIĆ-KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter