U Puli Sajam zdravog života i ljepote

Ilustracija (M. Ko.)
Ilustracija (M. Ko.)

Strukovna škola Pula zajedno s partnerima, Medicinskom školom Pula, Udrugom Informo i Confindustriom Sjeverne Sardinije, organizira Sajam zdravog života i ljepote koji će se održati u petak u Domu hrvatskih branitelja u Puli s početkom u 11 sati. Održat će se modna revija učenika Strukovne škole, te će nastupiti učenici Glazbene kao i članovi plesne škole Art Dance. Program se nastavlja svečanim domjenkom na terasi Doma, slijede stručna predavanja otvorena za sve goste sajma, a bit će predstavljena i monografija Strukovne škole.

Posjetitelji će moći sudjelovati i u interaktivnim radionicama Strukovne i Medicinske te brojnih izlagača koji će predstavljati svoje djelatnosti sve do 20 sati. Nadalje, učenici i profesori ovih dviju pulskih škola će u zdravstvenom kutku posjetiteljima mjeriti krvni tlak, izrađivati redukcijske jelovnike i jelovnike za hipertenziju, testirati razinu glukoze u krvi, određivati indeks tjelesne mase te tip kože. Osim toga, učenici nutricionističke struke posjetiteljima će pripremati zelene kašaste sokove kao piće dobrodošlice.

Bogat program uključuje prezentaciju vježbi za borbu protiv stresa i opuštanje, u organizaciji Wellness akademije Lovran, koja počinje u 14.30 sati. U 16 će se u suradnji s Prana & Fusion Spa studiom održati radionica Threadinga - indijske metode uklanjanja dlačica pomoću medicinskog konca, a u 17 će biti prezentacija zumba fitnessa pod vodstvom Marine Lorencin. Udruga Informo će mladima prezentirati mogućnosti volontiranja i stažiranja u europskim zemljama. (M. JERIN)

O PROGRAMU SAJMA VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA.


Podijeli: Facebook Twiter