U Puli otvoren klub Cargo

Novi klub u bivšem skladištu
Novi klub u bivšem skladištu

U petak navečer otvoreno je novo mjesto za izlaske u Puli - Cargo Club na željezničkom kolodvoru u Puli. Riječ je o nekadašnjem skladišnom prostoru HŽ karga koji je u koncesiju dobio Enes Ibrahimović. Klub je otvoren za uzvanike i javnost u petak navečer koncertom Tomislava Miličevića i Showtime benda.

Iako su nezadovoljstvo otvaranjem kluba u svom susjedstvu mjesecima pokazivali okolni stanari zbog mogućeg narušavanja javnog reda i mira u sitnim noćnim satima, oni na dan otvaranja ovog prostora nisu prosvjedovali. Uspjeli su se izboriti za to da promet Kolodvorskom ulicom u noćnim satima, dok je klub otvoren, bude dozvoljen samo za stanare. Do kluba je uređen sporedni put, a promet njime u petak su nadgledali brojni redari.

Kako ističe koncesionar, klub neće biti "narodnjački", već je zamišljen kao multimedijski prostor bogatog glazbenog sadržaja, baziran isključivo na koncertima poznatih izvođača iz regije zabavne i strane glazbe. Ističu da je tehnički opremljen po najvišim europskim standardima audio i light opreme, a kapacitet je oko 500 ljudi. Osiguran je parkirališni prostor za više od 150 automobila. Cargo zapošljava dvadesetak djelatnika, a kako ističu u klubu, posebnost će im biti animacija gostiju profesionalnog event tima iz inozemstva.

Uskoro će biti objavljen i popis koncerata za sve vikende do kraja godine, kao i tematskih večeri. Planiraju se organizirati događanja različite tematike - od plesnih večeri salse i humanitarnih koncerata do korporativnih evenata. (B. BAN; snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter