U Puli otvoren Bauhaus: Kariolama do nagrada


Nagradnom igrom koja je, prema procjenama, okupila gotovo tri tisuće ljudi, i to već u 6 sati, danas je otvoren Bauhaus u Puli. Parkiralište novootvorenog centra, koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg Bricostorea, još je po mraku bilo puno ljudi s kariolama.

Nagrada od sedam tisuća kuna bila je dovoljno dobar mamac da svi oni dođu iskušati sreću. Neki su svoje kariole vozili sami, neki ih iskrcavali iz automobila, kamiona, a neki su čak došli s dvije, tri kariole, da bi im šanse za zgoditak bile veće. A sretne ruke bilo je njih 20 koji su dobili priliku svoju kariolu napuniti stvarima u vrijednosti do sedam tisuća kuna.

Kako doznajemo od Nevenka Šumića, voditelja poslovnice, ovo je šesti Bauhaus u Hrvatskoj, koji se rasprostire na 11 tisuća kvadrata. Centar ima brojne specijalizirane odjele - za vrt, boje, sanitarije i pločice, odjel alata, željezariju, odjel nautičke opreme, vrata i prozora te "Drive in arenu". U centru je ukupno zaposleno 80 djelatnika. (B. PETROVIĆ, snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter