U Puli i Taru krali cigarete, hranu i alkohol

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom te utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe. Mladića se sumnjiči da je u noći s 8. na 9. ožujka u Tomassinijevoj ulici u Puli provalio u trgovinu te ukrao cigarete i razne prehrambene proizvode. Time je oštetio pulsku tvrtku za zasad neutvrđeni novčani iznos.

Također ga se sumnjiči da je u noći s 14. na 15. svibnja provalio u ugostiteljski objekt u Flanatičkoj ulici u Puli i ukrao razna alkoholna pića, čime je oštetio 37-godišnjaka za više stotina kuna. Protiv osumnjičenog se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, priopćili su iz Policijske uprave istarske.

Tar: Danac provalio u ugostiteljski objekt

Mladića iz Danske (20) porečka policija tereti za kazneno djelo teške krađe, što je utvrđeno u kriminalističkom istraživanju.

Danca se sumnjiči da je u jutarnjim satima, 16. srpnja, u autokampu u Vabrigi provalio u ugostiteljski objekt te ukrao nekoliko boca alkoholnog pića, oštetivši 51-godišnjaka za nekoliko stotina kuna.

Nadležnom je odvjetništvu protiv osumnjičenog podnijeta kaznena prijava. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter