U Puli dvije prometne nesreće s motociklistima

Nesreća u Ulici Verudela
Nesreća u Ulici Verudela

Danas su se u Puli dogodile dvije prometne nesreće u kojima su osim automobila sudjelovali i motociklisti. U sudarima su dvije osobe lakše ozlijeđene, a o naravi ozljeda drugih dviju nismo dobili informacije iz policije.

Sudar automobila i motocikla najprije se dogodio  kod trgovačkog centra Mercator kada je 24-godišnja Puljanka izlazeći s parkirališta automobilom VW te je uključenjem na Ulicu Valica oduzela prednost motociklu BMW kojim je upravljao 45-godišnji talijanski državljanin s kojim je bila kao suputnica 51-godišnja Talijanka.

U sudaru je dvojac na motociklu zadobio lakše ozljede koje su im sanirane u pulskoj Općoj bolnici. Protiv vozačice automobila slijedi optužni prijedlog zbog skrivljene prometne nesreće.

U sudaru motocikla suzuki i fiata punto, pulskih oznaka, u Ulici Verudela danas oko 18 sati ozlijeđene su dvije osobe, vozači oba vozila koji su prevezeni vozilima hitne pomoći u pulsku bolnicu. O težini njihovih ozljeda nema službenih informacija. Na mjestu nesreće zatekli smo policiju te nekoliko osoba koje su zgranuto promatrale oštećena vozila i stvari raspršene po cesti: dječja kolica i igračke te dijelove razbijenih vozila. Službenih informacija o stradalima nismo dobili, ali smo od prisutnih saznali da je motociklom upravljao 19-godišnji Igor Vareško.

- On je moj prijatelj. Trebao je doći po mene na Vidikovac gdje stanujem, ali budući da nije došao u očekivano vrijeme, nazvao sam ga na mobitel. Javila se njegova sestra i rekla mi je da je Igor doživio nesreću. Odmah sam došao tu. On je u bolnici na pretragama, rade mu CT glave. Ne znam ništa drugo, izjavio nam je mladić vidljivo potresen.  (S. BODLAJ IVAŠIĆ, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter